Gratuláció

Dr. Béres József a Magyar Tudományos Akadémia rangos elismerésében részesült

Örömmel és büszkeséggel adjuk hírül, hogy vállalatunk elnökét, Dr. Béres Józsefet, május 2-án a Magyar Tudományos Akadémia 195. ünnepi közgyűlésén Wahrmann Mór-éremmel tüntették ki.

A díjat a Magyar Tudományos Akadémia évente egy alkalommal a tudomány és a kutatásfejlesztés támogatása terén a gazdasági, kereskedelmi, ipari és állami életben tevékenykedő, kimagasló érdemeket szerzett személy elismeréseként adja.

Dr. Béres József a családi vállalkozás egy jelentős kutatás-fejlesztési kapacitást felmutató, dinamikusan fejlődő vállalattá alakítása, az egészségvédelem, a betegségek megelőzése és leküzdése terén nyújtott sokoldalú vezetői, kutatói és gyógyszerfejlesztői munkássága, valamint a Béres Alapítványon keresztül végzett jótékonysági és kulturális tevékenysége, illetve a tehetséges fiatalok ösztöndíjprogrammal való támogatása okán érdemelte ki a magas rangú elismerést.

A díjat Freund Tamás elnök, Erdei Anna és Kollár László Péter elnökségi tagok adták át Dr. Béres Józsefnek a MTA Dísztermében.

Béres Gyógyszergyár Zrt.