Emlékeztető

A SZÁZAK TANÁCSA által szervezett
Összefogás a betegellátásért című tanácskozásról.

A meghívóban jelzett tervek szerint egyesületünk orvos tagjai és a meghívott szervezetek képviselői fogalmazták meg véleményüket. dr. Szijártó István köszöntője után dr. Bene Éva, dr. Éger István, dr. Papp Lajos, dr. Kisida Elek, Fekete Gyula, dr. Andrasofszky Barna, Pós Péter, Tari Tamás, dr. Szabó József, dr. Körmendy Béla szóltak. Császár Angela színművész felolvasta az EDDSZ nyilatkozatát, s minden résztvevő elfogadta a mellékelt zárónyilatkozatot.

A résztvevők a Százak Tanácsa orvosprofesszor tagjai mellett, a SOTE és PTE tanárai mellett a Magyar Orvosi Kamara, a Magyar Egészségügyi Társaság, az Egészséges Utódokért Alapítvány, a Magyar Májátültetettek Érdekvédelmi Szövetsége, az Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége vezetői voltak, – de mérnök, közgazdász, bölcsész, természettudós, filmrendező résztvevőket is üdvözölhettünk. Köszönet dr. Bene Éva és dr. Andrasofszky Barna főorvosoknak a lelkes és eredményes szervezőmunkáért.

(A találkozóról a DUNA TV adott hírt, a Kossuth Rádió, a Katolikus Rádió és az Info Rádió tett közzé eddig interjúkat)

A Százak Tanácsa minden tagjának és barátainknak áldott Karácsonyt, nemzetünknek is nagyon boldog, békés Újévet kívánva felhívom figyelmüket, hogy 2007. január 4-én (csütörtökön) 14.00 – kor, s később is minden hónap első csütörtöki délutánján találkozunk a Várban, a Szentháromság tér 6 alatti otthonunkban.(február 1., március 1., április 5., május 3., június 7.)

(A tavaszi nyilvános ülések programjairól új soros elnökségünk dönt majd.)