2012. december 13.

Tisztelt Barátaink!

A bizakodás és remény üzenetét tagtársunk, A HAZA EMBERE Böjte Csaba testvér szavaival küldjük:

“…Folyamatosan félrevert harangok mellett nem lehet családot alapítani, munkát vállalni, gyereket szülni. Abba kellene hagyjuk az állandó pánikolást, nyafogást, siránkozást és merjük kimondani a gyerekeink, fiataljaink előtt, hogy ennyi cipőnk, ruhánk soha nem volt, és őseinknek sem volt az elmúlt ezer év alatt, és azt is mondjuk el, hogy ilyen mennyiségű élelmiszer, információ, luxuscikk soha nem volt még a Kárpát-medencében. Nehéz a magyar ember sorsa? Igen, vagy 10-20 kilóval átlagban valóban nehezebb a kelleténél, és ezért kell fogyókúrázzunk. Ennyi kövér ember, megműveletlen föld, leszüreteletlen almafa, megkapálatlan szőlőtőke soha nem volt itt a Kárpát-medencében!”

December 13.-án 14.00 órától a Várban találkozunk. 2013 évi programjaink szintén a hónap első csütörtöki napján lesznek. Kérem jegyezzétek elő. A jövő évben soros elnöktársaim: Böjte Csaba, Mózsi Ferenc, dr.Papp Lajos, dr.Sutarski Konrád lesznek. Áprilisi ülésünk közgyűlés lesz. Az évi találkozókra a témajavaslatokat várjuk, hasonlóképpen a tagdíjak rendezését és a támogatásokat. Aktuális információk a honlapunkon olvashatók, ( üzenetek a vendégkönyvben)
Az „Életmód – mint kihívás” munkacsoport tagjainak tevékenységéről folyamatosan tájékoztatjuk tagjainkat.

A Százak Tanácsa soros elnökei -Bakos István, dr.Béres József, dr.Bíró Zoltán, dr.Naszlady Attila, Piukovics Gábor nevében is
tisztelő barátsággal:

dr.Szijártó István ügyvivő elnök

www.szazaktanacsa.hu +3630-2378079 iszijarto@freemail.hu
MAGYARSÁG HÁZA H-1014 Budapest, Szentháromság tér 6